DE JUUL Interior Design

Juliëtte van der Hulst is een ambitieuze eenpitter met een passie voor specifieke stijlen, zoals Bauhaus, Amsterdamse School en Art Deco. Tijdens haar groeistuipen fungeer ik als sparring partner, marketing side-kick, energy boost of copywriter. Onder het mom van ‘work hard, play hard’ proosten we geregeld op behaalde successen:- )

The Home Factory

Na een leuke kennismaking tijdens een project review voor The Art of Living Magazine vroeg oprichter en eigenaar Bianca Mookhoek mij enige tijd later voor een full service ondersteuning op het gebied van pr, marketing, media & communicatie. Sindsdien vind je mij wekelijks in hun Studio & Atelier in Benschop!

JOOS Interieuradvies

José heeft als zeer ervaren interieuradviseur en sfeerspecialist een extra talent op het gebied van decoreren. Zij ziet meteen wat haar klant nodig heeft en haar opdrachtgevers keren dan ook vaak terug voor extra hulp. Voor José maak ik jaarlijks een hands-on communicatieplan, verzorg ik de SEO en de social media.

Heite Interieurbouw

Heite Interieurbouw is een specialist op het gebied van hoogwaardig meubelmaatwerk. Binnen het hogere woonsegment ontwerpen, vervaardigen en plaatsen zij maatwerk meubelen vanuit hun eigen atelier in Amstelveen. Voor hen ontwierp ik een nieuwe website en draag ik zorg voor de gehele marketing & communicatie.

Stephanie van der Beek

Al bij de eerste kennismaking in haar eigen atelier ontstond er een chemie tussen ons. Stephanie van der Beek is een ambitieuze powervrouw en maakt de meest betoverde kunstwerken. Ik zag direct een match met het werk van de Zuid Afrikaanse kunstenaar Geré Victor en zo ontstond haar eigen Art Pendant. Trots! Check hier meer.

Karel van Wolferen

Karel van Wolferen is naast zijn indrukwekkende loopbaan als onderzoeksjournalist een succesvol fotograaf. Na enkele exposities in het buitenland toont hij nu zijn werk vooral in Nederland. Ik ontwierp een compleet nieuwe website en draag zorg voor de communicatie via diverse social media kanalen.

Remy Meijers Interieurarchitectuur

Heel trots ben ik op het feit dat Remy Meijers mij in mijn beginjaren steunde in mijn visie, introduceerde in zijn netwerk en project reviews van zijn werk liet schrijven. Ik hielp hem vervolgens aan een eigen collectie gordijnen door hem voor te stellen bij het Belgische bedrijf Inside Blinds. Nog steeds te koop!

Roelfien Vos

Met Roelfien Vos had ik meteen een leuke klik nadat we kennismaakten. Op verschillende momenten in haar indrukwekkende loopbaan schreef ik over haar interieurs, beurspresentaties,  onderscheidingen en de opening van haar studio in Amsterdam. We komen ook altijd op elkaars events; van Amsterdam tot in Milaan!

Wolterinck Laren

Bij Marcel Wolterinck is het voor mij allemaal begonnen! Inmiddels kijk ik terug op vele heerlijke momenten in zijn showroom, waar we met Remy Meijers wijnen proefden, art & press events organiseerden, het team van Paola Lenti ontvingen voor een media publicatie, mijmerden over wonen in Italië en nog zoveel meer…

SieMatic

Met heel veel plezier werkte ik jarenlang voor SieMatic (destijds nog gehuisvest in een markant pand naast het Vondelpark), waar ik voor hen vooral verbinding maakte met interieurontwerpers.  Ik organiseerde verschillende (pers) events, schreef reviews, woonboek-publicaties, inspirerende teksten en fungeerde vaak als sparring partner.

Royal Ahrend

Royal Ahrend en ik kennen elkaar al zo’n 30 jaar en sinds de oprichting van mijn bedrijf heb ik verschillende leuke projecten voor hen mogen leiden. Zo zette ik hun blogpagina op, bezocht ik Salone del Mobile voor een artikel over circulariteit en organiseerde ik ‘Interior Related – The Office Edition‘ in hun Inspiration Center.

ETC Design Center

Het ETC en ik gaan heel ver terug en wat hebben we veel bereikt samen! We bedachten nieuwe vormen voor de Consumentendagen, de zogenaamde Art Lane voor meer verbinding met kunst, ik bracht nieuwe huurders, schreef over exposanten, deed workshops over online marketing, hostte diverse events and so on…

BVO Wood Culture

Alweer enige tijd geleden, maar nog altijd een samenwerking waar ik met veel plezier op terug kijk. Ik ondersteunde bij het opzetten van social media, schreef blogs voor op de website en ging met ze mee naar hun klanten. Onlangs stelde ik ze voor bij The Home Factory voor een partnership. Nooit uit het oog of uit het hart!

Wave Kitchen Products

Wave Kitchen Products ontwerpt en verkoopt design afzuigkappen. Een geweldig product en een superleuke opdrachtgever, waarvoor ik jarenlang het communicatieplan en de social media verzorgde. Daarnaast schreef ik informatieve en inspirerende SEO teksten en ondersteunde ik bij (pers) events en beurspresentaties.

Tablez

Stephan Wolters leerde ik kennen op een persreis naar Neolith in Valencia. Ik was daar voor The Art of Living Magazine. Tijdens die reis motiveerde ik Stephan zijn eigen bedrijf op te zetten. Vervolgens hielp ik hem aan klanten middels presentaties op diverse (pers)events en met het opzetten van zijn website, publicaties en social media.

Co van der Horst

Waar moet ik beginnen? Zoveel gedaan bij Co van der Horst! Interviews met topmerken als Minotti en Rubelli, bezoeken aan Baxter, cc-tapis en Laura Meroni in Milaan, samen naar Paris Déco Off, Interior Related events bij Co en in de flagshipstore van Flexform in Amsterdam, webteksten, social media en nog veel meer!

Interior Related

Tijdens mijn event ‘Tussen Kunst & Cocktails’ werd ik door PrinsPR gevraagd om een aantal ‘Interior Related’ pers events te hosten. Het werden 4 geweldige edities: The Kitchen Edition bij SieMatic, The Hotel Suite Edition bij Flexform, The Outdoor Edition bij Co van der Horst en The Office Edition bij Ahrend. Een toptijd!

Noort Interieur

De mooiste woonwinkel van de Bollenstreek! Met de toenmalige store manager zorgde ik voor meer publiciteit bij Interior Designers aan de hand van een presentatie van de plannen rondom het prestigieuze project De Meelfabriek. En tevens voor meer online zichtbaarheid middels blogs en social media publicaties. Dank nog voor de Minotti kussens!

Marco van Zal Architecten

Marco van Zal leerde ik kennen op een event van Remy Meijers bij Hotel The Dylan in Amsterdam. Hij vroeg mij hem te helpen met zijn naamsbekendheid en online zichtbaarheid. Ik schreef project reviews, social media berichten en zorgde voor mediapublicaties in mooie woonbladen, zoals The Art of Living Magazine.

The Art of Living Magazine

Hele leuke tijd gehad bij The Art of Living Magazine, waar ik freelance artikelen, rapportages en project reviews schreef. Ook hostte ik de presentatie van interior design bureau C’avante op hun eerste event, reikte ik nieuwe klanten aan voor publicaties en adviseerde ik hen over het online magazine. Een zeer plezierige samenwerking!

Boxxis Architecten

Boxxis Architecten benaderde mij om hen te helpen aan meer naamsbekendheid en online zichtbaarheid. Ik stelde een communicatieplan op en vulde die in met project reviews, media publicaties en social media. Een grote hit voor hen is hun veelbekeken Pinterest Board op DutchDip, waar nog altijd opdrachten uit voortvloeien.

Xfactor Agencies

Xfactor Agencies heeft een heel fraai portfolio met Italiaanse design meubelen, zowel voor binnen als voor buiten. Niet gek dus, dat het direct klikte tussen ons! Ik werd gevraagd een frisse blik te werpen op de website en om het merk Paola Lenti online wat meer kracht bij te zetten. Heel blij met het resultaat. Succes met de verkoop!

Brand van Egmond

Als klein meisje vond ik al dat de creaties van Brand van Egmond geen ‘lampen’ genoemd konden worden. Ik vond het kunst. We noemen het nu lichtsculpturen en door de jaren heen hebben William, Dennis en ik een enorm warme relatie opgebouwd. Hoogtepunt van het jaar voor ons is ontegenzeggelijk de mooiste beurs: de TEFAF!

Hadex Nederland

Hadex Nederland met meubelagent Jacqueline is een heel leuk agentschap met toffe hedendaagse design meubelen, die het verdient om (beter) gezien te worden! Dat vond zij zelf ook en benaderde mij voor een professioneel communicatieplan als richtinggever. Heel leuk om haar op weg te hebben geholpen on the digital road to success!

DutchDip Portfolio Daniels Openhaarden
DutchDip Portfolio Karel van Wolferen
DutchDip Portfolio BLOK Plaatmateriaal
DutchDip Portfolio Warmpi
DutchDip Portfolio Duran Lighting & Interiors
DutchDip Portfolio Inside Blinds
DutchDip Portfolio Royal Delft
DutchDip Portfolio Royal Blue Collection
DutchDip Portfolio Studio Makin
DutchDip Portfolio Daniela Cupello Interior Design

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op
om te bespreken wat we voor jouw bedrijf, doelstellingen en
bedrijfsresultaten kunnen betekenen!